Friday, August 19, 2016

IV (Individual Values) Nedir?

IV Nedir?
İngilizce çeviri ile kısaca "Bireysel Değerler" anlamına gelen bu kavram oyun içerisinde aynı Pokémon'ların sahip olduğu farklılıkları anlatmak için kullanılmaktadır. Çeşitli hazırladığımız araçlar sayesinde bu güç farklılıklarını kolayca hesaplayabilirsiniz.

Oyun İçerisinde Ne Kadar Önemli?
İnanılmaz büyük bir öneme sahiptir. En az CP Kadar önemli bir kavramdır fakat çoğu kişi bu konu hakkında bilgi sahibi değildir. Türkiye'de kurulan ilk Pokémon GO Sitesi olarak size büyük bir ayrıcalık tanıtmayı kendimize bir borç bildik ve çeşitli formüller ile pokemonunuzun değerli mi yoksa transfer edilmesi mi gerektiği hakkında önemli bir araç hazırladık.

Benzer Araçlar
Öncelikle pokemongo.web.tr bünyesinde barınan bu aracı kendi kaynağından başka hiç bir yerde kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Yaklaşık 1 aydır bu formül ve denklemler üzerinde çalışmaktayız ve şunu söyleyebiliriz ki yabancı uyruklu sitelerin formüllerini doğru bulmuyoruz. Özel bir denklem ile daha farklı sonuçlar üreterek gerçekliğe çok daha yakın bir formül üretmiş bulunmaktayız.

Bu yüzden bu aracı size vereceğimiz adresten kullanmanız, belkide binlerce kişinin önüne geçmenizi sağlayacak ve bir pokemon ustası olma yolunda emin adımlarla daha sert yere basmanıza yardımcı olacaktır.




Her Pokemon'un kendine ait özel yetenekleri olduğu gibi kendine ait saldırı savunma ve can barı gibi özellikleri bulunmaktadır. Bir pokemon kendine ait özellikleri için her birinden yalnızca +15 sapma gösterebilmektedir. Yani her saldırı savunma ve hp değerleri için +15 oynama kaydeder. Bu oyundaki aynı pokemonların hatta aynı CP değerlerine sahip pokemonların birbirinden farklı HP değerlerine sahip olduğunun bir göstergesidir. Tabi bu sadece buz dağının görünen yüzüdür işin arkasında saldırı ve savunma gibi değerlerin farklılığını görememekteyiz.

İşte bu noktada aracımız sizden belli başlı bir takım bilgileri isteyerek pokemonunuzun değerlimi yoksa değilmi olduğunu ölçmektedir iv calculator olarak hizmete sunduğumuz araca aşağıdaki adresten erişebilirsiniz.




Tags :

2 comments for "IV (Individual Values) Nedir?"

  1. iyiki sizi 1 senedir takip ediyorum müthişsiniz.!

    ReplyDelete
  2. pokemonun tüm bölümlerini izlemek istiyorum ama bulamadım yardımcı olur musunuz?

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
background