Thursday, August 18, 2016

Hileli Hesaplara Kalıcı Ban Uygulaması


Dünyayı kasıp kavuran pokemon go fırtınası esip durmaya devam ederken Pokemon Go Türkiye forumunda oyuncuların 1 aydan fazladır dile getirdiği hile rüzgarı yavaş yavaş dinmeye başladı. Sebebi ise Niantic artık bu tarz GPS ayarları ile oynanan programlara artık müsemma göstermeyecek olduğunu dile getirmesi oldu. Esasen iyi niyetli bir tutum sergileyerek başlarda "soft ban" adı altında hile yapan kişiler eskiden saatlik,günlük belki haftalık süreler ile oyundan uzaklaştırma alıyor ve tekrar kaldığı yerden devam ediyordu. Haksız bir rekabet ortamında gezerek pokemon avlayanların şevki bir nebze olsun kırılıyor yine bizim sitemizdeki forumlarda bu durumdan rahatsız olan kullanıcılar oyun ile ilgili sıkıntılarını sıkça dile getirerek umarım yapımcı şirket olan Niantic CEO'su olan John Hanke'nin pokemon go adlı müthiş oyun için buna en yakın zamanda bir çözüm bulacağını ümit ediyorlardı.

Şikayetlerini dile getirenlerin beklediği haber geldi!


Artık Niantic bunların hepsine bir dur diyerek, hile ile kasılmış ve diğer oyuncuların şevkini kırmaya yönelik bu hareketlere devam eden kişiler için bir uyarı yayımladı. Artık kalıcı olarak uzaklaştırma alınacağını belirtti. Türkiye'nin ilk kurulan pokemon go sitesi olarak bu tarz durumlara ne kadar karşı olduğumuzu biliyorsunuz.Bizce karar isabetli ve tam yerindeydi.

Hile ile kasılmış olan hesapların çoğu şu an oyundan yasaklanmış durumda açılmamak üzere oyuna girememektedirler. Bu haber hileye karşı olan oyunculara büyük bir müjde oldu.
Tags :

0 comments for "Hileli Hesaplara Kalıcı Ban Uygulaması"

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
background