Saturday, July 23, 2016

Pokeball Bitmesine Çözüm

Kuşkusuz ki akıllardaki en önemli sorulardan bir taneside "pokeball bitti şimdi ne yapacağım?" sorusudur. Oyunun temel yapı taşını oluşturan bu eşyayı temin etmek bazı kesimler için kolay olsa bile esasen ciddi bir kitle bu durum ile ilgili epey şikayetçi ve gerek tartışma alanlarımızda gerek bize gelen bildirimlerde bu duruma bir çözüm önerimiz olup olmadığı akıllarda bir soru işareti olarak kalmakta.


Peki poke topu biterse nasıl bir yol izlenmeli tek çare gerçek para kullanarak satın mı almak gibi pek çok yaklaşım olmasına karşın aslında tek çözüm yöntemi bu değildir. Pokeball oyun içerisinde bir çok çeşitli yöntemler ile temin edilebilmektedir.


Aslında bu sorunu daha çok yaşayan kesim, büyük yerleşim yerlerinden uzak olan oyunculardır. Çünkü en önemli pokeball temin etme yerlerinden bir tanesi PokéStop olarak adlandırılan yerlerdir.

Bu kavramlara aşina  değilseniz rehberler bölümümüzde oyun içindeki diğer kavramların detaylı açıklaması mevcuttur.

Pokeball Kazanma Yöntemleri

-) Bol bol pokestop gezin
-) Seviye atlamak size çeşitli eşyalar kazandırır bunların içinde poketopuda vardır. (bkz. Pokemon GO Level Atlama)
-) Oyun içi gerçek para ile pokecoin satın alabilirsiniz.

Not: Eğer oturduğunuz yerde yeteri kadar pokestop yok ise size önerimiz bu tarz alanları bir kere bulursanız yapabildiğiniz kadar stok yapmanız. Bu tarz mekanlar her 5 dakika içerisinde tekrar aktif oluyor ve size çeşitli eşyalar sunuyor.



10 comments for "Pokeball Bitmesine Çözüm"

  1. Pokestoplardan esya gelmiyo ortadaresimde gorunmuyo hile felan yapmadim 1 haftadır boyle

    ReplyDelete
  2. Pokestop noktalarını çoğaltmayı denesek ? Ben Gaziantepte merkezde oturuyorum pokestop için çarşıya gitmek zorundayım .. Böyle bir imkan varmı acaba ?

    ReplyDelete
  3. Oyunda param oldugu halde top alamiyorum hata veriyor upgrades canta felan aldim depo yuksetmek icin ama yinede top alamiyom uyari veriyor ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oyundaki sürümün düsüktur

      Delete
  4. peki hiç pokestop yoksa?

    ReplyDelete
  5. Parayla alın evden dışarı çıkmayın yorulmayın!

    ReplyDelete
  6. Istanbul tuzla sifa mh oturuyorum pokestop cok az lutfen cogaltin ewimin yaninda park var ama pokeestop yok cozum bulun artik daha fazla pokestop istiyoz birtane var beklemk sikiyo ve pokestopta pokemon cikmiyo yurumekten ayaklarim sisti cozum

    ReplyDelete
  7. Benim bulunduğum yerde hiç yok en yakın 24 km

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
background