Thursday, August 11, 2016

Lure Module Nasıl Kullanılır?

Lure Module ve daha pek çok eşya ile ilgili bilgileri pokemon go item rehberi adlı bölümümüzde incelemenin ardından Lure Module gibi spesifik ve en eğlenceli bir oyun içi eşyayı (kazanması her ne kadar zor olsa bile) kullanmanın zevki apayrı bir heyecan yaşatıyor bizlere çünkü her kullandığımızda etraftaki pokemonları bulunduğumuz pokestop noktasına çekerek karşımıza acaba neler gelecek diye düşünmeden edemiyoruz.

Peki nasıl kullanılır bu lure module, esasen karmaşık gibi gözükse bile aslında kullanımı son derece basit ve eğlenceli bir hal almakta resimler ile gösterelim.

Kullanmamız için önce Lure Module Eşyasına sahip olmamız gerekmektedir. ( http://www.pokemongo.gen.tr/p/pokemon-go-item-rehberi.html )

PokeStop noktamıza geldiysek aslında burada yapılacak bir ton özellik bulunmakta!

Sadece ortadaki halkayı çevirerek çeşitli eşyalar almıyoruz aynı zamanda module kullanarak etraftaki pokemonlarıda yanımıza çağırıyoruz fakat buradayken çevirebildiğiniz kadar çevirip eşya almanızda fayda var bu yüzden bunu yapabildiğiniz kadar çok yapmaya çalışın.

Görüldüğü gibi pokestop noktamızda üstte bir "module boşluk" bulunmakta buraya öncelikle bir kere tıklıyoruz.
Daha sonra açılan pencerede ortada gördüğümüz bir module resmi çıkıyor ve bunada bir kere tıkladıktan sonra artık lure module eşyamızı aktif etmiş oluyoruz.


Peki bu Lure Module ne zaman kullanılmalı?

Öncelikle hatırlatmakta fayda var ki lure module kullanımı basıldıktan itibaren 30 dakika içerisinde işe yaramakta, bu yüzden pokestop noktasında uzun kalacaksanız basmakta fayda var ve unutmamanız gerekir ki basıldığı zaman sadece siz etrafınızdaki diğer pokemon eğitmenleri de bunu görüyor ve bundan faydalanıyor. Yani bu demek oluyor ki etrafta pembe yapraklar görürseniz orada biraz vakit geçirmekte fayda var.

1 comment for "Lure Module Nasıl Kullanılır?"

  1. lurelerde bana pokemon hiç çıkmıyor yeni üyelik açtım ondada aynı sorun var ne yapmalıyım biri dönsün lütfen

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
background