Wednesday, February 3, 2016

Pokemon GO GDC 2016'da Gösterilecek

Merhaba Pokemon Severler

 Bugün gelen habere göre bazılarımız için sevindirici bazıları içinde üzüntülü bir haber olacak gibi duruyor. Net tarihi hiç bir zaman vermemiştik. İnternette dolanan asılsız tarihlerin gerçekleşme ihtimali epey düştü.

 Yapılan açıklamaya göre GDC 2016'da Oyun hakkında yeni detaylar elimize geçecek.

 Öncelikle GDC Nedir bunu açıklayalım, aklınızda soru işareti kalmasın


 Game Developers Conference (kısaca GDC: Oyun Geliştiricileri Konferansı)

 Oyunu Dünyasında büyük şirketlerin yapımcılarını konuk eden bir konferanstır.Grafik, tasarım gibi birçok alanda projelerini tanıtır, toplantılar ve fikir alışverişleri yapar.

 Bugün itibari ile tüm dünya ile paylaşılan bu bilgi bize şunu işaret ediyor.

 2016'da yapılacak olan bu konferansın tarihi belli, hatta daha doğrusu tarihleri belli.  14-18 Mart 2016 'da yapılacak bu konferans Pokémon GO adlı oyunu konuk edecek ve yeni bilgiler gün yüzüne çıkacak.

 Tekrar belirtmekte fayda var ki bu oyunun çıkış tarihi değil, yeni bilgiler elde edebileceğimiz başka bir konferans olacaktır. Bu bilgilerin ne olduğu gizemini korumakta ilerleyen günlerde hep beraber göreceğiz.

20 comments for "Pokemon GO GDC 2016'da Gösterilecek"

  1. Acaba oyun mu çıkacak yoksa açık beta mı? Kafamda deli sorular

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikiside değil konferansda oyun hakkında yeni bilgiler videolar resimler vb. paylaşılır, belki çıkış tarihi hakkında bile ipucu verebilirler. Bunun dışında bişey beklemek saçma olur oyle bişey yazmıyor zaten burda

      Delete
  2. Yeter artık, güçlü kalamıyorum. Her gün Google'a girip "pokemon go" diye aratmaktayım yoruldum. Yayınlayın şu oyunu, yoksa balkondan pikachu diye atlayacağım.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aynen artık yayınla Nintendo,Niantic,Pokémon Company.

      Delete
  3. Bende beklemedeyim oyun çıksada başlasak artık...

    ReplyDelete
  4. 28 yaşına geldim hala günlük bakıyorum çıkmış mı diye nası bi hastalık bu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bende kendimi tek zannediyordum harika başka varsa yine burdan soyleyin bize :D

      Delete
    2. 24 yeterli mi? :)

      Delete
    3. Ahaha inşallah bekledimize değer bu arada 26 xD

      Delete
    4. 24 yap onu :)

      Delete
    5. 34 yaşında olmam yeter mi size ;)

      Delete
  5. Ne zaman cıkıcak oyun daha belli olmadımı?

    ReplyDelete
  6. Bildiğimiz üzere PokemonGO'da ilk nesil pokemonlar olacak ve ne tesadüftür ki Nintendo 3DS için bir sonraki pokemon oyunu olarak Pokemon Blue, Pokemon Red ve Pokemon Yellow'u 27 Şubat için duyurdu. Eskiye dönüşe sebep olarak da 20. yıl özel olarak bildirildi. Oysaki XY'den sonraki seri Z olmalıydı. TokyoTV'de XY&Z sezonu hala devam etmekte (turkanime.tv de tüm bölümlere ulaşabilirsiniz). Nintendonun elinin uzandığı tüm ülkelerde seri CNW(Cartoon NetWork)den veriliyor bu sebeple gençlerin çoğu ilk nesli bilmiyor bile. Yani geri dönüşteki asıl amaç yeni jenerasyon veletlere ilk nesil pokemonları öğretmek. Bu konuda ülkemizdeki genç ve "orta yaşlı insanlar" hem şanslı hem de şanssız oluyor. Şansımız ilk nesil Pokemonları çok iyi biliyor olmamız. Şanssızlığımız ise Nintendo Konsollarına sahip olmayanların ki Türkiyedeki Distribitörün dağıtımı bırakmasıyla konsola sahip olanların sayısı çok az ve CNW'nin ülkemizde pokemon yayınını bırakmasıyla yeni nesillerden bi haber olmamız. Nintendo da Pokemon oyunlarını ortalama 6 ayda bir, Pokemonun seri oyunlarını ise 1 senede bir çıkarıyor. En son seri oyunu Pokemon Omega Ruby ve Alpha Sapphire 21 Ekim 2014'de çıkmıştı. Sonuç olarak bu konferansta yüksek ihtimalle yazın çıkacak beta haber verilecek ve oyunun içeriğine girilecek. Oyun da tahminimce sene sonunu bulacaktır belki de 2017'ye sarkabilir. Sonuç kısmı sadece şahsi fikrimdir. Umarım yanılırım ve oyun daha erken çıkar.

    ReplyDelete
  7. Bir an önce çıksa iyi olacak 28 yaşındayım bende umarım rozet toplamak için il il dolaşmak gerekmez :) eğer öyle olursa samsunda salon kurarım rozet dağıtmqyı çok isterim :)

    ReplyDelete
  8. Bide salon liderliği olsa fena olur. asdfghjkl

    ReplyDelete
  9. 19 mart oldu, ortada bir şey yok?

    ReplyDelete
  10. Hani kardeş GDC 2016 bitti ama halen ses yok oyunla ilgili?

    ReplyDelete
  11. arkadas. sadece pokemon delisi bir ben degilmisim. sevindim :)

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
background