Tuesday, December 22, 2015

Pokemon GYM Kesinleşti.


Pokemon GO'yu yapmak için yola çıkan Niantic şirketinin CEO'su John Hanke yaptığı röportajda hatırladığınız üzere pek çok bilgi vermişti. Uzun soluklu yapılan bu röportaj sonucu Pokemon GYM lerin oyunda önemli bir rol oynayacağına baskı vuran Hanke sözlerine şu şekilde devam etti;

"Ben küçük bir kasabada yetiştim 1000 kişilik küçük bir kasaba.. Bu yüzden oyunu dünyadaki herkes oynayamayacaksa benim için bir anlamı yok. En küçük köylerden tutunda büyük şehirlere kadar herkesin oynamakta zorluk çekmeyeceği bir oyun yapmanın hayallerini kuruyoruz"

"Her 5 dakikalık yürüme mesafesinde karşınıza pokemonlar çıkacak bundan şüpheniz olmasın, ama tabiki dünyanın en ender pokemonları olmayacak bunlar ve eğer bu pokemonları geliştirip seviye atlamak istiyorsanız GYM bulmak zorundasınız bunları bulmakta pek o kadar kolay olmayacak"

şeklinde devam eden Hanke bize pek çok bilgi verdi

Yani şu şekilde özetleyecek olursak GYM'ler pokemonları level atlatmak için kullanacağımız önemli yerlerden biri olarak gözüküyor. Rozet sistemi hakkında konuşmasada ve spesifik olarak nerede bulunacaklarından bahsetmiş olmasa da bizim tahmiminiz kendi belirledikleri büyük herhangi bir mağaza yakınlarında yada Türkiyede "AVM" benzeri yerlerde bulunabilir.

Başka türlü level atlatmak mümkün mü değil mi konu netlik kazanmış değil fakat yapılan röportaj üzerine 5 dakikalık mesafelerde pokemon çıkacağı ve gym aracılığı ile seviye atlatacağımız yönünde.

5 comments for "Pokemon GYM Kesinleşti."

  1. peki türkiyede ilişkiler kötü yinede olucak mı üstüne pokemon kartarlı satılıcak mı ?

    ReplyDelete
  2. Valla 12 den sonra gelmezde oyun isyan ederim. Aylardır gözüm yolda

    ReplyDelete
  3. oyun ciktimi bilginiz var mi arastiriyorum ama bulamadim

    ReplyDelete
  4. Yakında GYM centerlar göreceğiz demek oluyor yani bu ? Bakkal gibi, manav gibi, GYM'ci rüstem abi :)

    ReplyDelete
  5. ilçelerede gelmeli sadece illerde kalmamalı aramızda ilçelerde kalanlarda çok D:

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
background