Friday, September 25, 2015

Pokémon Go Nedir?

1996 yılında bütün dünyayı kasıp kavuran Pokémon çılgınlığının ülkemizdeki popülerliğini 96'dan bu yana kaybetmiş olsa dahi dünya üzerindeki markete ciddi şekilde hakim ve Nintendo markası ile Türkiye'de buna dahil olmak üzere çeşitli oyunlar çıkartmaktadır. Dünyada'da etkisini koruyan ve her sene yeni çizgi film sezonları ile devam eden Pokémon bazılarımız için " Bu ürün Neden Nintendo " nun elinde ne bilgisayara geliyor ne başka bir platforma yapabileceğimiz tek şey bir tane nintendo aleti satın almak ve ancak o şekilde oynamak " diye yakınıyorlardı. Fakat 2015 Eylül ayında Nintendo hiç kimsenin yapamayacağını yaptı ve gerçek dünya ile sanal dünyayı birleştireceğim ve bunu iOS ve android işletim sistemine getireceğim bütün herkesin yüreğini ağzına getireceğim diye bir tavır sergileyerek mükemmel bir hareket yaptı. Pokemon Go'yu duyurdu.

 Peki nedir bu Pokemon Go ?

Devasa oyunculu bir online platform. Hiç çizgi filmi izlerken keşke gerçek dünyada olsa da yakalasak yada keşke başka bir gezegene gitsem de bu canlılar olsa ve böyle bir dünya gerçek olsa dediniz mi ? İşte Eylül ayında yapılan açıklamaya göre 2016 yılının herhangi bir ayında ( başları da sonları da olabilir ) çıkacağını ve sadece iOS ve android işletim sistemi kullanan telefonlara geleceğini duyurdu.

 Beklentiyi çok yüksek tutmamalıyız ama harika bir fikir olduğunu söyleyebiliriz. Kim bilir belki Pokemon dünyamızda şu ana kadar zaten vardı fakat biz sadece özel bir teknoloji kullanarak farklı boyutlardaki Pokemonları görüp yakalayabilicek kıvama yeni yeni geliyoruz ( Pokemon Boyutu ) Yaşanan bütün önemli gelişmeleri buradan aktaracağız.

0 comments for "Pokémon Go Nedir?"

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
background