Thursday, October 29, 2015

Pokemon GO Hangi ülkeleri kapsayacak

Pokémon go mobil telefonlara gelen harita bazlı oyun olduğu için akıllara takılan en büyük sorulardan bir tanesi de hangi ülkeleri kapsayacağı oldu. Gelen pek çok sorular içerisinde "en çok sorulan ilk 5 soru" kategorisi içine girecek olan bu sorunun cevabı aslında çok basit.

Oyunun amacı dünya haritasını bir pokemon kaynağı yapmak. Yani içiniz rahat olsun aklınıza gelebilecek tüm ülkeler sınırları içerisinde pokemonlar bulunuyor. Hatta buna okyanusların ortasıda dahil. Belki gidilmesi çok zor olan ıssız bucaksız bir okyanus ortasında çok ender pokemonlar gezecek.

Asıl sorulması gereken soruya dikkat çekmek istiyoruz ki bu hangi ülkelerde olacak değil. Hangi ülkeler hangi pokemonlara sahip olacak? Örneğin Bir ülkede magmar bulunurken başka bir ülkede magmar'ın izine rastlamamız belkide mümkün olmayacak çünkü o o ülkeye ait özel bir pokemon olarak belirlenecek ve yakalamak isteyen oraya gitmek zorunda kalacak.

Önemli olan soru hangi pokemonların nerelerde hangi coğrafik özelliklere göre şekilleneceği. İlerleyen zamanlarda bu soruların hepsine açıklık getireceğiz.

5 comments for "Pokemon GO Hangi ülkeleri kapsayacak"

  1. oley be :D ben afrikada çalışıyorum baya kırsal bi yerde orda çöl ve kurak arazide türkiyede bulamadıklarımı yakalayabilirim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hocam burayı takip edinde bana satarsın pokemonları :D

      Delete
  2. Türkiye bu coğrafi konum ve çeşitlilikle tam bir pokemon cenneti .asdöqwjdwq

    ReplyDelete
  3. Süper be yunanistanda her yer kumsal deniz pokemonları karaborsası yunanistandan beyler

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
background