Tuesday, August 30, 2016

Hesap banları ile ilgili güncelleme

Merhaba pokemon severler, uzun süre sessizliği koruyan gönüllerde taht kurmuş Pokémon GO oyununun yapımcısı olan Niantic uzun süren sessizliğini bozarak resmi bir açıklamayı bizim ülkemizin saat dilimine göre gece 29 Temmuz 11:00 civarında yaptı. Yapılan bu açıklamalar ban ile ilgili oyunculara bilgi vermeyi amaçlıyordu. Uzun soluklu hile süreci hakkında şikayetçi olan oyunculara verilen cevap pek gecikmemişti. Bot kullanan hesapları kalıcı olarak banlama kararı alan şirket oyuncularının yüzünü güldürdüğü gibi haksız hesabı yasaklanan insanlarda olabiliyordu. Fakat bize gelen bildirimler sonucunda hesabı yanlışlıkla kapatılan bazı oyuncuların hesaplarına tekrar kavuştuğunu görebiliyoruz.

Yapılan açıklamalarda hesapları yasaklanan kesimlerin yalnızca bot hile vb. olmadığını vurguluyor bu duyurusunda. Hesabı yasaklanan kullanıcılar pokemonları haritada gösteren çeşitli uygulamalar kullanmaları sonucunda da hesabının yasaklanabileceğini söylüyor. Antrenörlerin anlayamadığı önemli bir ayrıntı bu tarz 3rd party uygulamalar size yalnızca oyun haritasını gösterme değil aynı zamanda bu uygulama geliştiricilerinin sizin bilgilerinize erişimi olabileceğini ve bu tarz uygulamaların yine pokemon resmi açıklamasında DDoS saldırısı gibi sunucuya çok yük bindirdiğini ve bu tarz uygulamaların oyunada zararlı oldugunu bildiriyor.

Bu yüzden ben hile kullanmadım sadece yardımcı programlar kullandım ama ban yedim diyen kesim bu yardımcı programlar yüzünden hesabı askıya alınmış olma ihtimali vardır.

Fakat şu an hatalı şekilde hesabı yasaklanan kişilerin hesabının açılmasını görebilmekteyiz.
Tags :

0 comments for "Hesap banları ile ilgili güncelleme"

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
background