Thursday, August 11, 2016

Güncelleme bu kez oyuncuları güldürdü

iOS için 1.3.0 ve Android cep telefonları için yayımlanmış olan 0.33 güncellemesi bu kez oyuncuların yüzlerini güldürdü. Özellikle iphone platformunda bir önceki güncelleme ile 5 yıldız puanlama sistemi üzerinden yaklaşık 250.000 oy ile  1.6 yıldıza kadar düşen 1.2 güncellemesi sonrasında Niantic yeni güncellemesi ile gönülleri tekrar kazanmışa benziyor ki ortalama oy 4.1 yıldızı almış bulunmakta.

Ayak izleri özelliğini kaldırarak tepkileri üzerine çeken ve takip sistemi ile ilgili sorunlar yada poke topu atışları ile ilgili hatalar kullanıcıları üzmüşe benziyordu fakat yeni güncelleme çoğu hatayı kapattı.

işte yeni güncelleme ile gelen özellikler:

-) Araç halinde gidiliyorsa oyun bunu anlayıp, araç kullanırken pokemon go oynamayın uyarısı veriyor. Ben sadece yolcuyum seçeneğine tıklayarak oynamaya devam edebiliyorsunuz.
-) Curveball ile ilgili atış doğruluğu düzenlendi.
-) Başarım simgeleri yenilendi.
-) Deneyim Puanlarında bonus ile ilgili problemler düzeltildi.
-) Kaldırılan batarya tasaruf modu etkinleştirildi.
-) Takım liderleri ile ilgili görsellerde yenilenmeye gidildi.
-) Küçük metinlerle ilgili bir kaç düzenleme yapıldı.

Bu sürümün en önemli özellikleri:
Bu sürüm iki tane büyük özelliği beraberinde getirmiş bulunmakta adını beğenmeyenler için adını bir kereye mahsus olmak üzere değiştirebilmeye fırsat tanıyor.


ve asıl can alıcı noktalardan bir tanesi takip sistemi ile ilgili düzenleme nearby(yakında) ile bildiğimiz kısım sightings(görülenler) adı altında karşımıza çıkıyor, yapılan açıklamalara göre pokemon takip sistemi ile ilgili bir kaç özelliğin test edildiği, bu yüzden telefonlardaki güncellemeler ufak farklılıklar gösterebilir, yani bir arkadaşınız farklı bir takip özelliği kullanırken sizin telefonunuzda bambaşka bir özellik görebilirsiniz.


En uygun takip özelliğini bulma konusunda çalışmaların devam ettiğini görebilmekteyiz.

0 comments for "Güncelleme bu kez oyuncuları güldürdü"

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
background