Sunday, July 10, 2016

Evrim Sonrası CP Hesaplama

Bir çoğumuz pokemon go oynarken pokemonları evolve(evrim) yapmanın oyun içerisindeki kullandığımız güzel bir özellik olduğunu biliyoruz peki bunun öneminin ne kadar farkındayız yada doğru bir şekilde kullanıyor muyuz? İşte bu noktada bilinmesi gereken evrim ile ilgili çarpıcı gerçekleri derliyoruz. Evrim için en önemli malzemeler o türe ait olan pokemon için kullanınan şekerlemelerdir. Oyun içerisinde bu eşyayı pokemonları yakalayarak +3 ve profesöre transfer ederek +1 şeklinde alarak toplam bir pokemon için 4 adet pokemon candy (şekerleme) almamız mümkün. 

Peki bunları ne zaman kullanmalıyız?
Pokemonların evrim geçirmesini sağlamadan önce doğru zamanı beklemeliyiz. Lucky Egg adlı deneyim puanı kazanmamıza yarayan eşya ile arka arkaya pokemonları evrimleştirerek çok hızlı bir şekilde seviye atlamamız mümkün olmakla beraber doğru pokemon seçimide son derece önemlidir. Oyunun bir diğer saygıdeğer eşyalarından biri olarak "Stardust" gözümüze çarpmaktadır. Bu eşya zor biriktiği gibi bir o kadar kolay bir şekilde harcanabilmektedir. Bu yüzden öncelikle pokemonun evrim geçirmesini sağlmadan önce pokemonların maksimum alabileceği CP değerlerine bakarak pokemonun CP seviyesini yüksek tutup sonrasında evolve yapmanız önerilmektedir.

işte tam bu noktada resimde görüldüğü üzere bir pokemon go cp hesaplama aracı mevcut bu araç sayesinde mevcut pokemonlarınızı evrim geçirttikten sonra tahmini olarak ne kadar bir CP değerine sahip olacağını öğrenebileceksiniz.

Aynı zamanda bu araç sayesinde evrim sonrası pokemonların hangi saldırıları ve saldırı güçlerinin ne olacağınıda göstermektedir.



Pokemon evrim sonrası cp hesaplama aracı için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
http://www.pokemongo.web.tr/cp-hesaplama/

0 comments for "Evrim Sonrası CP Hesaplama"

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
background