Friday, July 15, 2016

Pokemon Move Combo Yapmak

Öncelikle combo kavramını bir gözden geçirmemiz gerekmektedir. Her nasılsa bilgilerimizi tazelemek her zaman yararlıdır. Bir çoğumuz çeşitli oyunlarla kendimizi geliştirerek pek çok tecrübe edinmiş bulunmaktayız. Siz değerli okuyucuların sıkı bir pokemon go takipçisi olduğunu bildiğimiz gibi aynı zamanda diğer oyunlarda da kendinizi gösterdiğinizin farkındayız. İşte bu tarz tipik oyunlardan aşina olduğumuz combo kavramı devreye girmekte. Belli saniyeler arasında doğru tuşlama yaparak el neticede "en kısa sürede en fazla hasarı vermek" şeklinde ifade kullanmamız combo açısından pek yanlış olmayacaktır. Tabi ki genel bir açıklama olacak ve çeşitli etkenler bunları değiştirecektir.

Pokemon GO Combosu Nasıl Yapılır?
Her pokemonun çeşitli saldırı güçleri ve teknikleri vardır. Aynı zamanda aynı pokemonu birden çok yakalıdığınız için biliyorsunuz ki aynı pokemonların bile farklılıkları bulunmaktadır. Sitemizdeki rehber bölümünden faydalanarak bütün pokemon detaylarına erişerek bunları canlandırabilirsiniz.

Oyunda GYM Kuşatmalarında olabildiğince ekrana hızlı dokunuşlar gerçekleştirerek skill doldurmak ve bu skilleri dolduğu anda basmak tam zamanlı bir combo haraketi olacaktır. Çeşitli denemeler ile bu comboyu en üst seviyede yapmanız mümkün, fakat en sağlıklı combo iki el ile yaptığınız olacaktır. Sağ yada sol elinizin birincil el olarak kullandığınızla değişkenlik gösteren bu combo haraketi ile bir elinizle hızlı vuruşlar gerçekleştirerek diğer elinizi mavi barın dolduğu ana göre ayarlamanız savaş stratejilerinde sizi öne geçirecek önemli etkenlerden birisidir.

0 comments for "Pokemon Move Combo Yapmak"

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
background