Saturday, July 16, 2016

Halkaların Gücü

Pokemon go resmi olarak çıktı fakat henüz Türkiye'ye resmi olarak gelmedi. Mükemmel bir oyun deneyimi sunan pokemon go daha Türkiye'de resmi olarak çıkmamasına rağmen dünyada en çok oynayan ülkeler arasında 5. sıraya girmeyi başardı.

Sitemizi takip ederek ya da Facebook ve Twitter kısmından bizi yoklayarak Apple Store ve Google Play geldiği an haberdar olabilirsiniz.

Twitter : https://twitter.com/TurkcePokemonGo
Facebook : https://www.facebook.com/TurkiyedePokemonGO

Peki oyunun resmi olarak Türkiye'ye gelmesini bekleyenlerdenseniz pokemon yakalama ile ilgili bir kaç tüyo verelim;



Yakala Onu!

Pokémon GO gerçek hayatta pokemon yakalamınızı sağlayan bir oyun peki bu nasıl mı yapılıyor? Haritanızın size gösteriği yerlere gidip pokemon toplayarak Pokémon toplamak başlarda kolay gibi gözüksede aslında hiç de o kadar kolay değil. Sizi zorlu mücadeler için nereye götüreceği belli olmayabilir.

Haritanızın size gösterdiği yerlere gidince pokemon yakalamanız için yapmanız gereken bazı teknikler var. Poketopu cinsi, yakalamadan önce pokemona verdiğiniz eşya gibi çeşitli stratejiler bulunmakta. Seviyenize bağlı olarak karşınıza çıkan pokémonları da yakalamak bir hayli güç.

Pokemonun yanında gittikten sonra ister gerçek kameranızı kullanarak isterseniz de kamerayı kapatıp yukarıdaki gibi bir çimenliğin üzerinde duran Pokemona Poketopu fırlatmanız yeterli.

Halkaların Gücü;
Yeşil Halka
Sarı Halka
Turuncu Halka
Kırmızı Halka

Yeşil halka yakalaması en kolay kırmızı ise en zoru belli etmekte.
Tags :

0 comments for "Halkaların Gücü"

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
background