Sunday, March 20, 2016

Sızdılırmış Pokémon GO Oynanış Videosu

GDC ile ilgili iptal kararı alındıktan kısa bir süre sonra beta ile ilgili önemli bir bilgi ortaya çıkmıştı. Beta Nisan başlangıcı olarak belirlenmiş ve sadece Japonya'da yaşayan insanların kullanımına sunulmak üzere başvuru yolu ile seçilecek özel kişiler tarafından deneyimleme yapılmaları için çok güzel bir fırsat ve mükemmel bir haberdi.

GDC iptal edilmesinden dolayı Pokémon GO severler biraz hayal kırıklığına uğramıştı fakat John Hanke Closed ( kapalı ) Beta'yı duyurarak güzel haberi hemen verdi.

ve şimdi artık söylentiler bir yana oynanış videosu internete sızmış.! John Hanke South by Southwest oyun panelinde oynadığı oyunda Bulbasaur yakalıyor. Bize de oyunun nasıl olacağı hakkında fikirler veriyor.

12 comments for "Sızdılırmış Pokémon GO Oynanış Videosu"

  1. İnşallah bu gerçekten oyunun oynanışı değildir.BU efekler nedir, direk poketopu atıp pokemon yakalamak nedir abi.hayal kırıklığına uğrayacağımı biliyordum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benide biraz üzdü fakat daha kapalı beta, açık betaya girdiğinde erken erişim olucak ve alpha sürümüne kadar daha çok var.aynı zamanda da tam dalış sistemi geliştiriliyor yani kısaca çok gelişmeler ve güncellemeler olur...

      Delete
    2. Bu daha Closed(kapalı) Beta daha geliştirirler inşallah.(Gerçi ne olursa olsun ben oynarımda :D )

      Delete
    3. Kankalar daha once gameboy da filan pokemon oynamadiniz herhalde o direkt poketop atip yakalanma olayininda bir sebebi var bosuna endiselenmeyin oyun cok guzel olmus. Direkt poketop atip yakalama olayina gelince aciklamaycam catlayin :) ama dusundugunuz gibi basit bir sekilde poketop atıp yakalama olayı olmıycak. Gameboyda oynayan arkadaslar zaten işi çözmüşlerdir.

      Delete
    4. ali teber haklısın gameboyda oynamayanlar çok fazla konuşmasın :)

      Delete
    5. Kardes bilmeden konusmussun adam normal poketop atinca cikti zaten masterball atinca hicbir pokemon kacamaz o yuzden yakaladi

      Delete
  2. Abi çok iyi ya. Direkt PokeBall atıp yakalamıyor, envanterden MasterBall'u seçip atıyor ikincisinde, onunla direkt olarak yakalıyor haliyle. Zaten müzikler, toptan çıkma hamleleri falan klasikten şaşılmayacağını gösteriyor. 3D olayına girince efektlerin, çizimlerin fazla dijital ve biraz yapmacık olması elbette kaçınılmaz ama çok da rahatsız edici gelmedi bana. Sonuçta yine isteyen birinci jenerasyon oyunlarını oynar, animelerini izler istediği zaman. Henüz başlangıç aşamasında oyun ayrıca, daha oyunculara yönelik beta testler bile başlamadı. Hemen infaz yapmayalım, umutlarımızı da dağıtmayalım derim ben. Hiçbir şey olmasa bile, Pokemon'un hatta belki Nintendo'nun iOS ve Android gibi alanlara bulaşmasına vesile olacak bu. Devamı da gelecek mecburen. Her türlü oynayacağız biz de.

    Dipnot: Bulbasaur değil Ivysaur yakalıyor (;

    -TTG

    ReplyDelete
  3. nintendo pixel pixel oynarim daha iyi

    ReplyDelete
  4. Umarım beklediğimiz Pokémon go bu değildir. :(

    ReplyDelete
  5. beta bile olmadığı halde çok iyi hatalar düzeltilir

    ReplyDelete
  6. 2016 diye lanse edilen oyunun hala açık betaya düşememesi beni acaba bu sene play store a cikmiycakmi diye korkutmuyo deil.umarım yanılırım bizde oynarız.

    ReplyDelete
  7. Beyler ben yeni girdim oyuna apk ile kamera onayla dedi onayladn kamera actm Pokemon gozkmedi kapadm direk ckti oyunu cozemdm

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
background