Sunday, November 1, 2015

Pokemon go Türkiye'de olacak mı?

Aklınıza takılan bir kaç sorudan birisi ise nintendo Türkiye pazarından ilgi göremediği için çekilmiş son çıkardığı new 3ds teknoloji mağazalarında bulunmamaktaydı. Peki merakla beklediğimiz pokemon go ya Türkiye'de bulunmaz ise o zaman ne olacak? Bu eğlenceden mahrum mu kalacağız diye düşünmeniz muhtemel olabilir fakat gönül rahatlığı ile söylüyoruz ki kesinlikle endişelenecek bir durum söz konusu değil. Bütün dünya dahil olduğu gibi Türkiye haritasıda pokemonları barındıran bir harita olacaktır.

Aslına bakıp işin detaylarına indiğimizde Türkiye piyasasında bulunmama gibi bir ihtimalde yok çünkü oyunun ana mantığı dünyanı dolaşıp pokemonları toplamak savaştırmak. Türkiyedeki milyonlarca oyuncu kitlesinin es geçilmesi de yapımcılar tarafından çok büyük bir hata olur. Kaldı ki Türkiye'deki oyuncu kitlesi çok ciddi ve önemli bir kitledir.

2 comments for "Pokemon go Türkiye'de olacak mı?"

  1. google playden indirmeye çalıştığımızda Ülkeniz için kullanılamaz yazıyor. Apk olarak indirince de sıradan bir singleplayer bir oyun kadar düşük kalıyor. O kadar vakit beklediğmiz pokemon go yanında bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?

    ReplyDelete
  2. Bu konuda bende arastırma yaptım sizin sayfanızda android sürümünün 4.4 olması yeterli diyor ama google play web sayfasında cihaz uygun degil diye bilgilendirme yapılıyor bu konuda bilgilendirme yapılabilirmi.

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
background