Tuesday, November 10, 2015

Başlangıç pokemonları verilecek mi?

Öncelikle bu konuda paylaşılmış ve duyurulan kesin bir bilgi olmamakla beraber olasılığını kesin gördüğümüz bir bilgi ve tecrübeyi sizinle paylaşma konusunda ekip olarak kesin ve net bir şekilde bir sorun görmemekteyiz.

Pokemon Red oyunundan bu yana ve nesillerden nesile değişiklik gösterilen 3 tane seçme hakkı verilen starter pokemon olarak adlandırılan su,çimen veya ateş pokemonlarından bir tanesini seçme hakkı verecekler mi bize?

Açıklandığı üzere sadece 1. nesil pokemonlar ile başlayacağı için 152 pokemonla beraber sınırlıyız bu oyun ve buda demek oluyor ki charmender vb. starter pokemonlarını göreceğiz ve diğer oyunlarda olduğu gibi bunlarla başlayacağız diye düşünebilirsiniz.

Fakat bu kesinlikle yanlıştır.

Fanların hesaba katmadığı ilginç bir detayı hatırlatmak isteriz bu devasa bir online oyundur. Eğer şirket bu şekilde bir başlangıcı uygun görürse ortalıkta herkesin elinde bu 3 tane starter pokemon kesin olacak demektir buda eğlenceli olmaz.

Özellikle bir kişi 3 tane telefondan kendine diğer 2 telefondan seçim hakkı sunulan diğer pokemonları alıp sistemi suistimal edebilir.

Bu yüzden klasik gameboy oyunlarda gördüğümüz seçme hakkı olmayacaktır.

Bize kalırsa bu işin başlangıcı yakınında bulunan bir pokemona poketopu fırlatmak ile başlayacaktır.

9 comments for " Başlangıç pokemonları verilecek mi?"

  1. Tb2 de baslangic pokemonu vericekler abi vermezlerse cok sacma olur animede ve diger butun oyunlarinda baslangic pokemonu veriyorlardi ayrica animede ve oyunlarinda hic bi pokemonu full canli iken yakalayamazsin illa bi pokemonla saldirman gerekiyor yani hayir masterball dicem ama masterball ida para odemeden alamazsiniz ve cogu kisi ole para vermiycek verecekler kesin yani

    ReplyDelete
    Replies
    1. pokemonun türüne göre ultra, mega veya masterball ile full canlı pokemonu yakalayabilirsin...

      Delete
  2. Ayrica su diger telefondan pokemon seysini bn bile yapacgim yani :D hem digerleri yapsada bu sizi ilgilendirmez

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yapamayacaksın asıl herkesi ilgilendirir bu senin gibiler yüzünden ortalıkta 500.000 tane charmender olur ve charmenderın bir değeri kalmaz. İstediğin olmayacak hadi.. kolay gelsin

      Delete
  3. bence başlangıç pokemonu verilir fakat başlangıç pokemonu takas edilemez olur... suistimal olayını nintendo'da düşünür elbet... nintendo ds ile pokemon x falan online oluyodu, onda da başlangıç pokemonu veriyodu, yakınındaki pokemona hiç vurmadan poketopuyla yakalama olayı buga dönüşebilir, kaldı ki iş böyle olunca belli bölgeler dışında başlangıç için ideal pokemon bulamama ihtimalin de yüksek... charmender, squartle ve bulbasaur dışında 3 pokemon olabilir ama illaki başlangıç pokemonu olur bence...

    ReplyDelete
  4. rattata,staryu,pidgeyiweedle,bulbasaur yakaladım izmirde başka bir tür yakalayabilen var mı

    ReplyDelete
  5. Hocam ben balbazarımı yanlışlıkla sattım. Bunun geri dönüşü yokmu ��

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
background