Tuesday, October 27, 2015

Pokémon Go Windows Phone Gelecek Mi ?

9 Eylülde Pokemon Company yaptığı basın konferansında ve hazırladığı muazzam fragmanda belirttiği üzere iOS yani iphone ve android işletim sistemi kullanan bütün telefonlara geleceği yönünde bir açıklama yapmıştı. Aradan geçen zaman doğrultusunda hiç bir açıklama yapmayan ve dikkatleri üzerine çeken nintendo ve işbirlikçisi niantic hala sessizliği koruyor.

peki pokemon go windows phone'u neden bu piyasanın dışında bıraktı? ilerleyen günlerde daha teknik açıklamalar için sizi bilgilendireceğiz şu an kesin konuşmak zor ama arkasında çok komplike oyunlar olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden pokemon go ekibi olarak sessizliğimizi şimdilik koruyup komplo teorilerimiz üzerinde biraz daha çalışma yapacağız.

Fakat windows phone sahipleri sadece bu  oyun için telefonu değiştirmeyi bile göze almış durumda. Bize kalırsa umarız ki windows phone da bundan yararlanır ve oyuncu kitlesi daha da fazla artar.


Sonuç olarak windows phone resmi açıklamalarda yoktu. Ama gelmeyeceği yönünde de bir açıklama getirilmedi. İlerleyen günlerde belki şirketler anlaşır ve bununda açıklamasını yapar. Ama ilk başta ios ve androide çıkıp aradan zaman geçtikten sonra windows phone gelme ihtimalide var. Yani windows phone sahipleri oyunun resmi açılışından sonra biraz daha beklemek zorunda kalabilir.

0 comments for "Pokémon Go Windows Phone Gelecek Mi ?"

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
background